Tävla med hunden Zolo
Alice Kassius Eggers

Tävla med hunden Zolo

Du kan läsa ladda ner Tävla med hunden Zolo boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida. Tävla med hunden Zolo gratis bra bok.


DATUM 2012-08-25
FÖRFATTARE Alice Kassius Eggers
ISBN 9789170533983
FILSSTORLEK 7,80 MB
FORMAT PDF EPUB TXT MOBI
SPRÅK SVENSKA
no virus

Dansare på fyra benLinnea har en hund som heter Zolo - och Zolo kan dansa! Tillsammans med Linnea är han med i olika tävlingar, där de dansar till musik. Snart är det dags för det svenska mästerskapen i Freestyle. Linnea och Zolo har vunnit en gång tidigare, men ska de lyckas göra det igen? Det är lätt att bli nervös och tappa koncentrationen när dansen ska bli bedömd och det är många i publiken som tittar på. Tävla med Zolo är en bildbaserad faktaberättelse fylld av härliga hundbilder i färg, tagna av fotografen Anki Almqvist. Författaren Alice Kassius Eggers är journalist och fotograf.

... Tillsammans med Linnea är han med i olika tävlingar, där de dansar till musik. Pris: 139 kr. Häftad, 2012. Skickas inom 7-10 vardagar. Köp Tävla med hunden Zolo av Alice Kassius Eggers på Bokus.com. Pris: 34 kr. ljudbok, 2013. Laddas ned direkt. Köp boken Tävla med hunden Zolo av Alice Kassius Eggers (ISBN 9789170534010) hos Adlibris. Alltid bra priser och ... Extra lätt att läsa: Linnea har en hund som heter Zolo - och Zolo kan dansa! Tillsammans med matte Linnea är hunden Zolo med i olika tävlingar, där de dansar till musik. Snart är det dags för det svenska mästerskapen i Freestyle. Linnea och Zolo har vunnit en gång tidigare, men ska de lyckas göra... Gör en bra affär på Tävla med hunden Zolo (Danskt band, 2012) Lägst pris just nu 141 kr bland 4 st butiker. Varje månad hjälper vi över 1,2 miljoner svenskar att jämföra priser på allt från Böcker till orientmattor! Vårt köpskydd garanterar dig en säker affär. Välkommen till PriceRunner! Köp boke...