Asbjörn Krag: Fru Percivalines gäster. Återutgivning av text från 1915
Sven Elvestad, Stein Riverton

Asbjörn Krag: Fru Percivalines gäster. Återutgivning av text från 1915

Du kan läsa ladda ner Asbjörn Krag: Fru Percivalines gäster. Återutgivning av text från 1915 boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida. Asbjörn Krag: Fru Percivalines gäster. Återutgivning av text från 1915 gratis bra bok.


DATUM 2018-09-01
FÖRFATTARE Sven Elvestad, Stein Riverton
ISBN 9789178630257
FILSSTORLEK 6,87 MB
FORMAT PDF EPUB TXT MOBI
SPRÅK SVENSKA
no virus

Privatdeckaren Asbjörn Krag sitter och slappar i sin mest bekväma rökrock när han får besök av en mycket upprörd kvinna, fru Percivaline. Hon driver ett högklassigt pensionat och har fått ett antal nya utländska gäster som beter sig extremt märkligt. Två av gästerna har hyrt in sig för att spionera på en amerikansk kvinna i rullstol. Trots att han i början är tveksam till att ta sig an fallet så bestämmer sig detektiven för att acceptera det. Det dröjer inte länge innan Krag upptäcker att mysteriet med fru Percivalines gäster är allvarligare än någon anat, och hans liv är snart i stor fara. Det här är en av ett 50-tal böcker och noveller om den norske privatdetektiven Asbjörn Krag. Den före detta polisen löser brott i hemstaden Oslo (Kristiania) som ofta har internationell anknytning. Asbjörn Krag är en mästare i förklädnader, tvekar inte att ge sig in i strider och får ibland hjälp av före detta kollegor vid Oslo-polisen.Berättelserna om detektiven Asbjörn Krag skapades av den norske författaren Sven Elvestad (1884–1934) och publicerades under pseudonymen Stein Riverton. Hans böcker blev snabbt mycket populära och såldes i miljonupplagor, de var framför allt storsäljare i Norge, Sverige och Tyskland. Den här texten publicerades ursprungligen år 1915 med titeln ”Fru Percivalines gäster”. Texten översattes från norska av Isidor Torell (1881–1948).I den här e-boken publicerar vi originalets text ordagrant och utan ändringar; alla namn, uttryck och till och med felstavningar har behållits. Eftersom den här texten skrevs redan i början av 1900-talet har vi också kompletterat texten med en ordlista över sådana ord och namn som kan vara svåra att känna till i dag.  

... sin mest bekväma rökrock när han får besök av en mycket upprörd kvinna, fru Percivaline. Den här texten publicerades ursprungligen år 1915 med titeln "Fru Percivalines gäster". Texten översattes från norska av Isidor Torell (1881-1948).I den här e-boken publicerar vi originalets text ordagrant och utan ändringar; alla namn, uttryck och till och med felstavningar har behållits. Hos oss hittar du allt för en inspirerande vardag. Adlibris är en del av Adlibrisgruppen där även e-handelssajterna Adlibris Go, Bamba, Bondeco, Discshop, Kökets favoriter, Odla, Roliga Prylar, Type & Tell, Yayday och Wonderwall ingår. Hantering av cookies Köp Asbjörn Krag: Fru Percivalines gäster. Återutgivning av text från 1915. Privatdeckaren Asbjörn Krag sitter och slappar i sin mest bekväma rökrock när han får besök av en mycket upprörd kvinna ... Pris: 25 kr. E-bok, 2018. Laddas ned direkt. Köp Asbjörn Krag: Fru Percivalines gäster. Återutgivning av text från 1915 av St...