Måla årstiderna i akvarell
Ia Säflund

Måla årstiderna i akvarell

Du kan läsa ladda ner Måla årstiderna i akvarell boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida. Måla årstiderna i akvarell gratis bra bok.


DATUM 2001-09-01
FÖRFATTARE Ia Säflund
ISBN 9789150214444
FILSSTORLEK 11,96 MB
FORMAT PDF EPUB TXT MOBI
SPRÅK SVENSKA
no virus

"Akvarellmålning är glädje och lek, kamp och möda, och inte minst en suverän avkoppling." Varför målar jag akvarell? Därför jag älskar ljus och luft! Säger författaren i förordet till denna handbok i akvarellmålning. Med utgångspunkt i de olika årstidernas specifika färger, ljus och motiv får vi lära hos behärska akvarellmålningens olika tekniker. Boken innehåller avsnitt om material, färglära, komposition och bildmontering. Även figurteckning och perspektivlära ingår. Motiven och övningarna är många och skiftande.

... frakt ... Pris: 169 kr. Inbunden, 2001. Skickas inom 5-8 vardagar. Köp Måla Årstiderna I Akvarell av Ia Säflund på Bokus.com. MÅLA FYRA ÅRSTIDER I AKVARELL är både en bok för nybörjaren och för den mer avancerade akvarellmålaren. Den är lika vackert illustrerad som Marias tidigare böcker - Måla i akvarell, Måla blommor i akvarell, Måla akvareller och Börja måla i akvarell. "Akvarellmålning är glädje och lek, kamp och möda, och inte minst en suverän avkoppling." Varför målar jag akvarell? Därför jag älskar ljus och luft! Säger författaren i förordet till denna handbok i akvarellmålning. Med utgångspunkt i de olika årstidernas specifika färger, ljus och motiv får vi ... Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen. Jag förstår ISBN 9789150214444 Titel Måla årstiderna i akvarell Författare Ia Säflund Förlag Berghs Utgivningsår 2001 Omfång 96 sidor Bandtyp Inbunden Mått 214 x 276 mm ... MÅLA FY...