Kom i gång! 7 Lärobok med cd
Annika Lyberg Mogensen, Åse Wewel

Kom i gång! 7 Lärobok med cd

Du kan läsa ladda ner Kom i gång! 7 Lärobok med cd boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida. Kom i gång! 7 Lärobok med cd gratis bra bok.


DATUM 2010-06-21
FÖRFATTARE Annika Lyberg Mogensen, Åse Wewel
ISBN 9789127410176
FILSSTORLEK 6,1 MB
FORMAT PDF EPUB TXT MOBI
SPRÅK SVENSKA
no virus

Basläromedel i sva med tydlig strukturI Kom i gång! inleds varje kapitel i respektive lärobok med målrutor som talar om vad kapitlet handlar om. Texter varvas sedan med övningar där syftet tydligt beskrivs och eleverna skriver svaren direkt i boken. Nya ord och begrepp förklaras fortlöpande i texten. Varje kapitel avslutas med en utvärdering. Eleverna får med hjälp av mönstertexter arbeta med sakprosa och berättande text i olika genrer. Det finns även kapitel som tränar rättstavning, skrivregler och grammatik. Med varje lärobok följer en cd. På den finns alla mönstertexter inlästa.LäsebokKom igång! har även en egen läsebok. Texterna är specialskrivna och väl anpassade för målgruppen. Här möter eleverna texter om kärlek, krig, barndomsminnen, idoler och fotboll men framför allt om att vara tonåring. Till varje text finns diskussionsfrågor och arbetsuppgifter.Samtliga texter finns inlästa på en medföljande cd.LärarhandledningarI lärarhandledningarna finns kopieringsunderlag samt förslag och tips på hur du och dina elever kan arbeta med texter och övningar i böckerna.DigitaltKom i gångs läroböcker finns även som digitalböcker med inläst ljud. De har dessutom sökbart innehåll, anteckningsmöjligheter, bokmärkning, zoom- och sparfunktion.Använd dem gärna för genomgångar med projektor.

...ibris. Pris: 240 kr. Häftad, 2010. Skickas inom 5-8 vardagar. Köp Kom i gång! 7 Lärobok med cd av Annika Lyberg Mogensen, Åse Wewel på Bokus.com. Basläromedel i sva med tydlig struktur I Kom i gång! inleds varje kapitel i respektive lärobok med målrutor som talar om vad kapitlet handlar om. Texter varvas sedan med övningar där syftet tydligt beskrivs och eleverna skriver svaren direkt i boken. Nya ord och begrepp förklaras fortlöpande i texten. Pris: 1029 kr. Övrigt, 2010. Skickas inom 3-6 vardagar. Köp Kom i gång! 7 Lärar-cd-box av Åse Wewel, Annika Lyberg Mogensen på Bokus.com. Kom i gång! 7 Lärobok med cd av Annika Lyberg Mogensen , Åse Wewel häftad, 2010, Svenska, ISBN 9789127410176. Basläromedel i sva med tydlig strukturI Kom i ... Kom i gång! Ett basläromedel i svenska som andraspråk för årskurs 79. Enkel och tydlig struktur Varje kapitel i respektive lärobok inleds med målrutor som talar om vad kapitlet handlar om. Tester varvas sedan med övninga...