Handbok för arbetsskygga
Erik Westergren

Handbok för arbetsskygga

Du kan läsa ladda ner Handbok för arbetsskygga boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida. Handbok för arbetsskygga gratis bra bok.


DATUM 2005-10-14
FÖRFATTARE Erik Westergren
ISBN 9789177422396
FILSSTORLEK 7,6 MB
FORMAT PDF EPUB TXT MOBI
SPRÅK SVENSKA
no virus

Handbok för arbetsskygga är samtryckt med Magnus Stjärnelius Strategier i näringslivet.Ur innehållet: Så lurar du dina anställda att tycka om dig, hur du underminerar de anställdas självförtroende – ja, det är bara ett axplock ur rubrikerna i denna omistliga lärobok i konsten att bli stormrik med hjälp av fullt lagliga listigheter och icke åtalbara manipulationsmetoder.

...ppfattas som en satir, en hejdlös drift med den gamla svenska stolta arbetsmoralen. Handbok för arbetsskygga är samtryckt med Magnus Stjärnelius Strategier i näringslivet.Ur innehållet: Så lurar du dina anställda att tycka om dig, hur du underminerar de anställdas självförtroende - ja, det är bara ett axplock ur rubrikerna i denna omistliga lärobok i konsten att bli stormrik med hjälp av fullt lagliga ... Handbok för arbetsskygga är samtryckt med Magnus Stjärnelius Strategier i näringslivet. Ur innehållet: Så lurar du dina anställda att tycka om dig, hur du underminerar de anställdas självförtroende - ja, det är bara ett axplock ur rubrikerna i denna omistliga lärobok i konsten att bli stormrik med hjälp av fullt lagliga listigheter och icke åtalbara manipulationsmetoder. Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen. Jag förstår Handbok för arbetsskygga är samtryckt med Magnus Stjärnelius Strategier i näri...