SEK Handbok 449 - Potentialutjämning i industriella elanläggningar

SEK Handbok 449 - Potentialutjämning i industriella elanläggningar

Du kan läsa ladda ner SEK Handbok 449 - Potentialutjämning i industriella elanläggningar boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida. SEK Handbok 449 - Potentialutjämning i industriella elanläggningar gratis bra bok.


DATUM 2009-03-01
FÖRFATTARE
ISBN 9789189667310
FILSSTORLEK 9,85 MB
FORMAT PDF EPUB TXT MOBI
SPRÅK SVENSKA
no virus

Ett potentialutjämningssystem har till uppgift att reducera spänningarna mellan olika punkter i en anläggning, i första hand för att ge skydd mot elchock. Dessutom skall systemet skydda utrustning, apparater och system mot skada och funktionsstörningar och mot nedsättning av funktionssäkerheten. SEK Handbok 449 beskriver de krav som den som beställer eller använder en industrianläggning bör ställa på ett potentialutjämningssystem och ger råd och vägledning om hur ett sådant system kan utföras. Jordning och skärmning för att minska elektromagnetiska störningar behandlas inte. Målet är att ge en praktisk tolkning av de säkerhetsmässiga och funktionsmässiga kraven på potentialutjämning, så att man på ett kostnadseffektivt sätt kan få en person- och funktionssäker anläggning. Handboken, som är rikt illustrerad i färg och svartvitt, vänder sig till dem som beställer och projekterar elinstallationer i industrier och andra liknande anläggningar, t ex stormarknader eller pumpstationer. Då innehållet knyter an till byggnadskonstruktionen bör handboken även vara intressant för byggföretag och byggkonsulter. Den är utgiven av SEK och FIE, Föreningen för Industriell Elteknik, i samarbete.

...kickas om 2 vardagar. Köp boken SEK Handbok 449 - Potentialutjämning i industriella elanläggningar (ISBN 9789189667310) hos Adlibris. SEK Svensk Elstandard. Post: Box 1284, 164 29 Kista. Besök: Kistagången 16, Kista. E-post: [email protected] Tel: 08-444 14 00. Members of SEK Handbok 449 - Potentialutjämning i industriella elanläggningar - Limbunden. Finns i lager, 738 kr. Information från förlaget . SEK Handbok 449 Ett potentialutjämningssystem har till uppgift att reducera spänningarna mellan olika punkter i en anläggning, i första hand för att ge skydd mot elchock. Dessutom skall systemet skydda utrustning, apparater och system mot skada och funktionsstörningar och mot nedsättning av funktionssäkerheten. SEK Handbok 449 Ett potentialutjämningssystem har till uppgift att reducera spänningarna mellan olika punkter i en anläggning, i första hand för att ge skydd mot elchock. Dessutom skall systemet skydda utrustning, apparater och system mot skada och funktionss...