Lord John och kärlekens ljuva plåga
Diana Gabaldon

Lord John och kärlekens ljuva plåga

Du kan läsa ladda ner Lord John och kärlekens ljuva plåga boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida. Lord John och kärlekens ljuva plåga gratis bra bok.


DATUM 2005-03-16
FÖRFATTARE Diana Gabaldon
ISBN 9789170021992
FILSSTORLEK 4,16 MB
FORMAT PDF EPUB TXT MOBI
SPRÅK SVENSKA
no virus

London 1757. Sjuårskriget och kampen mellan England och Frankrike om herraväldet i kolonierna har just inletts. Lord John Grey, ansedd adelsman och hög officer i Konungens armé har fått ett dilemma på halsen. Den tilltänkte gemålen till hans dygdiga sextonåriga kusin tros ha drabbats av franska smittan och Lord John måste med stor diskretion ta reda på om detta är med sanningen överensstämmande. Men han störs i sitt värv av akuta tjänsteplikter. En officerskollega har blivit mördad och Lord John får uppdraget att utreda omständigheterna. Viktiga, superhemliga militära dokument har stulits vid en arméförläggning och den döde officeren tros vara den skyldige. I jakten på mördaren och i efterforskningarna om den lastbare fästmannen får läsaren följa Lord John på en oförglömlig resa i Londons historiska miljöer, från East End's eländiga fattigkvarter med bordeller och stinkande rännstenar till Mayfair och överklassens eleganta salonger.

...ord John och kärlekens ljuva plåga - inbunden, Svenska, ... Hos Adlibris hittar du billiga böcker online och ett stort utbud av garn, ... Lord John och kärlekens ljuva plåga av Diana Gabaldon Inbunden bok Bra Böcker. 2004. 316 sidor. Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Mycket fint exemplar. Oläst. Något gulnat boksnitt och några minimala hanteringsspår, för övrigt i presentskick. London 1757. Hem › Detaljer för: Lord John och kärlekens ljuva plåga / Normalvy MARC-vy ISBD-vy. Lord John och kärlekens ljuva plåga / Diana Gabaldon Söker du efter "Lord John och kärlekens ljuva plåga" av Diana Gabaldon? Du kan sluta leta. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan. Men det är John själv som gör att jag sträckläser Lord John och kärlekens ljuva plåga. Han har ett underbart, torrt sinne för humor och ett öga för detaljer som gör det uppenbart varför Gabaldon har valt att sätta honom...