I lokaltrafikens gryning : hästomnibusarna i Stockholm
Stefan Back

I lokaltrafikens gryning : hästomnibusarna i Stockholm

Du kan läsa ladda ner I lokaltrafikens gryning : hästomnibusarna i Stockholm boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida. I lokaltrafikens gryning : hästomnibusarna i Stockholm gratis bra bok.


DATUM 2005-11-01
FÖRFATTARE Stefan Back
ISBN 9789170311536
FILSSTORLEK 4,86 MB
FORMAT PDF EPUB TXT MOBI
SPRÅK SVENSKA
no virus

År 1835 rullade den första bussen, "omnibussen", på Stockholms gator. Här ges intressanta inblickar i busstrafikens utveckling både som transportmedel och som en del av stadsbornas sommarnöje med linjer till omtyckta utflyktsmål som Djurgården och Haga. Rikt illustrerad med historiska bilder.

...sar, eller så kallade omnibusar, började rulla på Stockholms gator 1835, och var den första typen av fordon att användas i reguljär trafik på land. Upptäck vårt breda sortiment för en inspirerande vardag! Hitta nästa läsupplevelse, allt för ditt kreativa projekt och barnens lek. Alltid bra priser, fri frakt ... Logga in för att reservera. Genom att reservera kan du ställa dig i kö eller beställa till ditt bibliotek. Reservationer i kö: 0 År 1835 rullade den första bussen, 'omnibussen', på Stockholms gator. Här ges intressanta inblickar i busstrafikens utveckling både som transportmedel och som en del av stadsbornas sommarnöje med linjer till omtyckta utflyktsmål som Djurgården och Haga. Rikt illustrerad med historiska bilder. Titel: I Lokaltrafikens Gryning â€" hästomnibusarna i Stockholm Utgivning: Stockholmia förlag 2005, ISBN 91-7031-153-6 467 sidor, 254 foton/teckningar, 15 kartor, skämtteckningar, ritningar, tabeller och diagram. English summary, bi...