På spaning efter helheten : new Age - en ny folktro
Olav Hammer

På spaning efter helheten : new Age - en ny folktro

Du kan läsa ladda ner På spaning efter helheten : new Age - en ny folktro boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida. På spaning efter helheten : new Age - en ny folktro gratis bra bok.


DATUM 2010-09-06
FÖRFATTARE Olav Hammer
ISBN 9789174512182
FILSSTORLEK 5,12 MB
FORMAT PDF EPUB TXT MOBI
SPRÅK SVENSKA
no virus

En våg av nyandlighet, new age, sveper sedan ett par årtionden fram över Sverige och den övriga västvärlden. Stora grupper av människor är intresserade av reinkarnation, healing, astrologi, UFO:n, meditation och mystik. På spaning efter helheten gavs ut första gången 1997 och var då något helt nytt: den första balanserade, populärvetenskapliga översikten över new age på svenska. Denna andra upplaga, som först utkom 2004, är grundligt reviderad för att ta hänsyn till den slående förändring som nyandligheten på senare år har genomgått. Från att ha varit ett intresse för en generation av sökare har new age allt mer införlivats som en självklar del av samtidskulturen. Dessutom tar boken hänsyn till den strida ström av kunskaper vi med tiden har fått om nyandligheten och dess plats i vårt samhälle.Den nya upplagan av På spaning efter helheten svarar liksom sin föregångare på de mest grundläggande frågorna: Vad ingår i de nyandliga strömningarna? Varifrån kommer idéerna? Var har den nyandliga världsbilden sin plats i det moderna samhället? Den är skriven för en bred allmänhet som är nyfiken på astrologins, parapsykologins eller alternativmedicinens stora uppsving. Olav Hammer är professor i religionshistoria vid Syddansk Universitet i Odense, Danmark.

...Adlibris. På spaning efter helheten gavs ut första gången 1997 och var då något helt nytt: den första balanserade, populärvetenskapliga översikten över new age på svenska. Denna andra upplaga, som först utkom 2004, är grundligt reviderad för att ta hänsyn till den slående förändring som nyandligheten på senare år har genomgått. På spaning efter helheten : New Age, en ny folktro? / Olav Hammer. Hammer, Olav, 1958- (författare) ISBN 9789174512182 [Ny utg.] Publicerad: Stockholm : Dejavu, 2010 På spaning efter helheten book. Read reviews from world's largest community for readers. En våg av nyandlighet sveper över Sverige. Som aldrig förr ... Feng Shui & Ekologi. Fenomen & Vetenskap. Film & Multimedia På spaning efter helheten New age - en ny folktro? av Olav Hammer (Bok) 1998, Svenska, För vuxna Ämne: New age-rörelsen, Fler ämnen: ... Finns på följande ... JUST NU: 20% RABATT PÅ ALLA BÖCKER! Bokstugan.se firar 20 år! Erbjudandet gäller till och med 20...