Resultat- och inkomstplanering : en praktisk vägledning om redovisning och beskattning
Peter Berg

Resultat- och inkomstplanering : en praktisk vägledning om redovisning och beskattning

Du kan läsa ladda ner Resultat- och inkomstplanering : en praktisk vägledning om redovisning och beskattning boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida. Resultat- och inkomstplanering : en praktisk vägledning om redovisning och beskattning gratis bra bok.


DATUM 2015-10-05
FÖRFATTARE Peter Berg
ISBN 9789139018711
FILSSTORLEK 5,38 MB
FORMAT PDF EPUB TXT MOBI
SPRÅK SVENSKA
no virus

Med planering går det att aktivt förutse och styra både inkomsten privat och resultatet i företaget. Den här boken vänder sig till redovisningskonsulter och företagsrådgivare, men kan med fördel även läsas av företagare. Läsaren får talrika tips om hur väsentligheter fångas upp och åtgärdas.Två praktiska checklistor är centrala för bokens innehåll. Den enachecklistan tar upp resultatplanering och är strukturerad enligt BAS-kontoplanen. Den andra checklistan handlar om inkomstplanering och är ordnad efter de skattemässiga inkomstslagen och hur de deklareras. Här ges klarhet i hur alla frågor hanteras både i bokföringen och i inkomstdeklarationen, uppdelat per företagsform och regelverk. Källhänvisningarhjälper den ambitiöse läsaren i argumentationen.I ett särskilt kapitel redogör författaren för vilka lagändringar somär på gång men ännu inte har beslutats. Innehållet berikas av ett antal specialavsnitt, från planering i kronor till omätbara värden som t.ex. social trygghet.

...rg på ... Resultat- och inkomstplanering en praktisk vägledning om redovisning och beskattning. av Peter Berg (Bok) 2015, Svenska, För vuxna Gör en bra affär på Resultat- och inkomstplanering: en praktisk vägledning om redovisning och beskattning (Häftad, 2015) Lägst pris just nu 383 kr bland 5 st butiker. Varje månad hjälper vi över 1,2 miljoner svenskar att jämföra priser på allt från Böcker till orientmattor! Vårt köpskydd garanterar dig en säker affär. Att raka en zebra .pdf Hämta Håkan Lindgren. Att somna - vägledning av Tomas Enhager Tomas Enhager pdf. ... Boken om Blanche och Marie bok .pdf Per Olov Enquist. Resultat- och inkomstplanering Resultat- och inkomstplanering En praktisk vägledning om redovisning och beskattning peter berg Med planering går det att aktivt förutse och styra både inkomsten privat och resultatet i företaget. Den här boken vänder sig till redovis-ningskonsulter och företagsrådgivare, men kan med fördel även läsas Med pla...