Med smak av choklad : 46 fantastiska recept

Med smak av choklad : 46 fantastiska recept

Du kan läsa ladda ner Med smak av choklad : 46 fantastiska recept boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida. Med smak av choklad : 46 fantastiska recept gratis bra bok.


DATUM 2017-11-03
FÖRFATTARE
ISBN 9789198409024
FILSSTORLEK 12,55 MB
FORMAT PDF EPUB TXT MOBI
SPRÅK SVENSKA
no virus

Under mer än 100 år har Aller Media försett sina läsare med fantastiska recept på olika sorters bakverk. Med familjetidningar som Allers, Hemmets, Allas och Året Runt har vi genom åren samlat på oss tusentals recept från både Sverige och våra nordiska grannländer vart och ett med en touch av sin tid.Nu är det dags att presentera våra digra receptsamlingar för en större publik. Och vi börjar med en storfavorit: Choklad.I Med en smak av choklad har vi samlat de senaste årens allra bästa och godaste bakverken. Här trängs karamellkryddade brownies med chokladtoppad cheesecake, lättbakade muffins med vit choklad och lakritsmaräng, läckra chokladeclairer med drömtårtor för chokladälskare m m.Med smak av choklad är helt enkelt 112 sidor med 50 smarriga recept på bjudgott och smaker som passar perfekt ihop!

...ver ... Pris: 149 kr. Inbunden, 2017. Skickas inom 5-8 vardagar. Köp Med smak av choklad : 46 fantastiska recept av Mikael Frohm på Bokus.com. Med familjetidningar som Allers, Hemmets, Allas och Året Runt har vi genom åren samlat på oss tusentals recept från både Sverige och våra nordiska grannländer vart och ett med en touch av sin tid. Nu är det dags att presentera våra digra receptsamlingar för en större publik. Och vi börjar med en storfavorit: Choklad. I Med en smak ... Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen. Jag förstår Med familjetidningar som Allers, Hemmets, Allas och Året Runt har vi genom åren samlat på oss tusentals recept från både Sverige och våra nordiska grannländer vart och ett med en touch av sin tid. Nu är det dags att presentera våra digra receptsamlingar för en större publik. Och vi börjar med en storfavorit: Choklad. I Med en smak ... Under mer än 100 år har Aller Media försett sin...