I Krukmakarens Verkstad
Dagmar Norell

I Krukmakarens Verkstad

Du kan läsa ladda ner I Krukmakarens Verkstad boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida. I Krukmakarens Verkstad gratis bra bok.


DATUM 1997-12-01
FÖRFATTARE Dagmar Norell
ISBN 9789171188519
FILSSTORLEK 9,4 MB
FORMAT PDF EPUB TXT MOBI
SPRÅK SVENSKA
no virus

Krukmakarens avsikt med kärlet är det viktiga...Dagmar Norell (1917-1996) var missionär och läkare i Indien, sedan konstnär och meditationslärare i Sverige. I denna posthumt utgivna bok tecknar hon sitt inre andliga liv. Efter en livskris kom en kontemplativ period då hon konverterade till katolicismen. Hennes skulpturer är fyllda av stillhet och inre vila. Dagmar Norell var en kristen mystiker. Genom sin konst och sina böcker ville hon ge tröst och vägledning till andra sökande människor.Meditationsböcker av Dagmar Norell:Omsluten (1992)Guds Andes Vind (1997)

...500-talskeramik funnen vid utgrävningarna i Gamlestaden. Du får göra ditt eget avtryck i lera som du får ta med dig hem. Välkommen till Krukmakarens verkstad! Prova på att ringla ett eget föremål i lera och dekorera det med medeltida mönster tisdag 29 oktober kl. 11-15. Tycker du att det är roligt att skapa med händerna? Och att det är ännu roligare om det är lite kletigt dessutom? Då är du välkommen till Krukmakarens verkstad under höstlovet! LIBRIS titelinformation: I krukmakarens verkstad / Dagmar Norell. ... I krukmakarens verkstad / Dagmar Norell. Norell, Dagmar, 1917-1996 (författare) Krukmakarens verkstad är ett pedagogiskt projekt/workshop för barn/ungdomar. I fokus för "Krukmakarens Verkstad" står leran, det egna skapandet och hur keramikhantverk har sett ut genom historien. Syftet är att via leran förmedla kunskap om olika hantverkstekniker och tidsperioder. Krukmakarens verkstad rivs. I fjol bestämde sig Thomas Nilsson för att sluta med keramiken. ...