I gränslandet mellan politik och verklighet : för ledare i offentlig sektor
Mona Hillman Pinheiro, Per Åhlström

I gränslandet mellan politik och verklighet : för ledare i offentlig sektor

Du kan läsa ladda ner I gränslandet mellan politik och verklighet : för ledare i offentlig sektor boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida. I gränslandet mellan politik och verklighet : för ledare i offentlig sektor gratis bra bok.


DATUM 2010-07-06
FÖRFATTARE Mona Hillman Pinheiro, Per Åhlström
ISBN 9789172511033
FILSSTORLEK 9,48 MB
FORMAT PDF EPUB TXT MOBI
SPRÅK SVENSKA
no virus

Om att komma bort från gråzonen och skapa en tydlig gränsdragning mellan politik och förvaltning, så att chefer och ledare kan utöva ett effektivt ledarskap.Att vara mellanchef i ett företag är svårt. Att vara mellanchef i en politiskt styrd verksamhet, där medboragre är både kunder och uppdragsgivare, är svårare.I gränslandet mellan politik och verklighet får det ofta disiga gränslandet mellan politiker och tjänstemän att klarna. Det är en utmärkt bok för ledare i offentlig sektor, som visar på konkreta lösningar på kända problem.Boken beskriver förutsättningarna för att vara en effektiv ledare och chef i den offentliga sektorn, där den politiska styrningen kan gå från fluffiga målbeskrivningar till plötslig detaljstyrning i ekonomiskt kärva tider. Några av de förutsättningar som beskrivs är det politiska ledarskapet, chefsuppdraget och kommunikation.

... i offentlig sektor, som visar på konkreta lösningar på kända problem. I gränslandet mellan politik och verklighet får det ofta disiga gränslandet mellan politiker och tjänstemän att klarna. Det är en utmärkt bok för ledare i offentlig sektor, som visar på konkreta lösningar på kända problem. Vårt breda utbud av prisvärda leksaker, sällskapsspel & pussel och babyprodukter gör det enkelt att finna det du behöver. Bland våra köks- & baktillbehör, hälsa- & yogatillbehör eller trädgårdsprodukter finns allt du kan önska för din fritid. Hos oss hittar du allt för en inspirerande vardag. Pris: 219 ,-. innbundet, 2010. Sendes innen 3-6 virkedager. Kjøp boken I gränslandet mellan politik och verklighet : för ledare i offentlig sektor av Mona Hillman Pinheiro, Per Åhlström (ISBN 9789172511033) hos Adlibris.com. Fri frakt fra {0} kr. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Du ska stå för kontinuitet och realism, och samtidigt ...