Stockholm för 55+ : en inspirationsbok
Li Norrman

Stockholm för 55+ : en inspirationsbok

Du kan läsa ladda ner Stockholm för 55+ : en inspirationsbok boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida. Stockholm för 55+ : en inspirationsbok gratis bra bok.


DATUM 2006-02-17
FÖRFATTARE Li Norrman
ISBN 9789189086999
FILSSTORLEK 12,52 MB
FORMAT PDF EPUB TXT MOBI
SPRÅK SVENSKA
no virus

Här är den andra reviderade upplagan av boken som är skräddarsydd för 55+, en guide sprängfylld av tips och idéer för den som bor i Stockholm eller dess omgivningar. Boken är genomsyrad av Li Norrmans bubblande entusiasm.Några axplock: Upptäck arkitekturstaden Stockholm! Gå med i en filmklubb! Stockholms stadsbibliotek, ett eldorado där man inte bara kan låna böcker! Gå en konstkurs och lär dig måla akvarell! Ta SL-bussen till vildmarken! Börja promenera! Gå på mässor! Gör något tillsammans med barnbarnen! 55 saker du måste göra någon gång i livet!

... omgivningar. Boken är genomsyrad av Li Norrmans bubblande entusiasm.Några axplock: Upptäck arkitekturstaden Stockholm! Gå med i en filmklubb! 55+ är människor som har tid, pengar och lust att vara aktiva. Men vad ska jag göra med min nya tid? är frågan som många seniorer ställer sig. Den frågan vill Li Norrman besvara! Här är den första stockholmsboken som är skräddarsydd för 55+, en guide sprängfylld av tips och idéer för den som bor i Stockholm eller dess omgivningar. Inbunden, 2004. Den här utgåvan av Stockholm för 55+ är slutsåld. Kom in och se andra utgåvor eller andra böcker av samma författare. Buy Stockholm för 55+ : en inspirationsbok by Li Norrman (ISBN: 9789189086999) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. 2006. Ordalaget Bokförlag. Här är den andra reviderade upplagan av boken som är skräddarsydd för 55+, en guide sprängfylld av tips och idéer för den som bor i Stockholm eller dess omgivnin...