Ett Folket hus i världens mitt : en bok om Rinkeby då och nu
Christos Papas

Ett Folket hus i världens mitt : en bok om Rinkeby då och nu

Du kan läsa ladda ner Ett Folket hus i världens mitt : en bok om Rinkeby då och nu boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida. Ett Folket hus i världens mitt : en bok om Rinkeby då och nu gratis bra bok.


DATUM 2008-06-02
FÖRFATTARE Christos Papas
ISBN 9789185343638
FILSSTORLEK 12,38 MB
FORMAT PDF EPUB TXT MOBI
SPRÅK SVENSKA
no virus

I början av 1980-talet flyttade de första invånarna in i de nya miljonprogramshusen i Rinkeby i norra Stockholm.Christos Pappas berättar här en del av historien om hur Rinkeby utvecklats sedan dess. Det är också berättelsen om invånare från jordens alla hörn, om det mångskiftande kulturlivet, om segregation, befolkningsomflyttning och om en massmedierapportering som mest handlar om våld och utanförskap eller exotisk idyll.I berättelsens centrum finns Folkets Hus, förortens pulserande hjärta sedan ett par decennier.Christos Pappas, statsvetare och journalist, har grävt i text- och bildarkiv och intervjuat gamla och nya Rinkebybor och många andra med anknytning till byn i världens mitt.

...98 kr. Häftad, 2008. Skickas inom 5-8 vardagar. Köp Ett Folket hus i världens mitt : en bok om Rinkeby då och nu av Christos Papas på Bokus.com. Köp 'Ett Folket hus i världens mitt : en bok om Rinkeby då och nu' bok nu. I början av 1980-talet flyttade de första invånarna in i ... 2008, Danskband/flex. Köp boken Ett Folket hus i världens mitt : en bok om Rinkeby då och nu hos oss! Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen. Jag förstår Hos Adlibris hittar du miljontals böcker och produkter inom folk mittens Vi har ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, sällskapsspel, dekoration och mycket mer för en inspirerande vardag. Alltid bra priser, fri frakt från 169 kr och snabb leverans. | Adlibris Hitta lägsta pris på Ett Folket hus i världens mitt: en bok om Rinkeby då och nu (Danskt band, 2008) hos PriceRunner Jämför priser från 5 butiker SPARA på ... eller sök vidare på: Böcker och blad Andersto...