Propaganda : historia, teori och analys
Jimmy Vulovic

Propaganda : historia, teori och analys

Du kan läsa ladda ner Propaganda : historia, teori och analys boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida. Propaganda : historia, teori och analys gratis bra bok.


DATUM 2017-03-07
FÖRFATTARE Jimmy Vulovic
ISBN 9789144110974
FILSSTORLEK 9,77 MB
FORMAT PDF EPUB TXT MOBI
SPRÅK SVENSKA
no virus

Propagandans tid är här. Kampanjerna i både traditionella och nya medier blir fler och kraftfullare. Falska nyheter, alternativa fakta, krigsretorik och rekrytering av ungdomar till extremistorganisationer via sociala medier är bara några grepp och företeelser som vi ofta möter. Propaganda vänder sig till läsare som vill förstå den utvecklingen ur ett historiskt och teoretiskt perspektiv och som behöver redskap för att analysera den. Att boken tydligt fokuserar på renodlade teorier om propaganda samt kopplar historia och teori till den senaste tidens digitala utveckling gör den särskilt aktuell. Det avslutande kapitlet ger praktiska tips till den som ska skriva uppsats om propaganda.Utöver studenter vid universitet och högskola tar boken sikte på den allmänt intresserade läsaren. Den vänder sig också till lärare som i sin yrkesroll måste förhålla sig till propaganda av olika slag.

...978-91-44-11097-4 language Swedish LU publication? yes id 04a461ce-dc22-4b12-9e25-00aae570662e date added to LUP 2018-03-28 11:27:16 date last changed 2018-11-21 21:38:58 Propaganda vänder sig till läsare som vill förstå den utvecklingen ur ett historiskt och teoretiskt perspektiv och som behöver redskap för att analysera den. Att boken tydligt fokuserar på renodlade teorier om propaganda samt kopplar historia och teori till den senaste tidens digitala utveckling gör den särskilt aktuell. Propaganda vänder sig till läsare som vill förstå den utvecklingen ur ett historiskt och teoretiskt perspektiv och som behöver redskap för att analysera den. Att boken tydligt fokuserar på renodlade teorier om propaganda samt kopplar historia och teori till den senaste tidens digitala utveckling gör den särskilt aktuell. Propaganda vänder sig till läsare som vill förstå den utvecklingen ur ett historiskt och teoretiskt perspektiv och som behöver redskap för att analysera den. A...