Puma Swede : mitt liv som porrstjärna
Puma Swede, Jan Ekholm

Puma Swede : mitt liv som porrstjärna

Du kan läsa ladda ner Puma Swede : mitt liv som porrstjärna boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida. Puma Swede : mitt liv som porrstjärna gratis bra bok.


DATUM 2014-05-01
FÖRFATTARE Puma Swede, Jan Ekholm
ISBN 9789170369636
FILSSTORLEK 3,24 MB
FORMAT PDF EPUB TXT MOBI
SPRÅK SVENSKA
no virus

Puma Swede eller Johanna som hon egentligen heter är Sveriges i särklass mest kända internationella porrstjärna. Som tonåring var hon en hopplöst nördig hästtjej som enligt de andra tjejerna i stallet var dömd till ett liv utan killar. Men några år senare upptäcktes hon på en gata i Stockholm och övertalades att bli glamourmodell i USA. När hon insåg att det fanns mer pengar att tjäna på att ha sex framför kameran åkte de sista kläderna av och plötsligt förvandlades hon till Puma Swede, en av världens hetaste porrskådisar. Med en stor portion humor tar det blonda bombnedslaget Puma med oss på krävande inspelningsdagar, låter oss kika in bakom kulisserna och presenterar oss för sina vänner och branschens udda karaktärer. Vi åker på strippklubbsturnéer och till galna finska sexmässor. Vi får vara med om vilt festande och svajigt helikoptersex (som hamnar på de amerikanska skvallertidningarnas förstasidor). Och så blir det knäppa webbkamerashower tillsammans med väninnorna, det snabbaste sättet att dra in pengar i dagens porrvärld. Men bortom festandet finns också en grå vardag. Parasiter som "suitcase pimps" - managerpojkvänner som blandar ihop kärlek, svartsjuka och pengar - ställer till det. För att inte tala om den där klumpen i magen inför varje hiv-test. Puma ifrågasätter även samhällets normer. Varför kan en tjej inte ha många olika partner och en omättlig aptit på kravlöst sex utan att betraktas som störd? Och varför stämplas kvinnliga porrskådisar per automatik som hjälplösa offer?

...ucent. Här berättar hon själv om uppväxten, livet och om förvandlingen från Johanna till Puma Swede. Puma Swede: Mitt liv som porrstjärna. Johanna Jussinniemi förvandlade sig själv till Puma Swede, internationellt känd och hyllad porrfilmsskådespelare och producent. Mitt liv som porrstjärna är en ocensurerad självbiografi om ett ovanligt liv - en hisnande berättelse om Puma Swede, Sveriges största porrstjärna. Som tonåring var hon en hopplöst nördig hästtjej som enligt de andra tjejerna i stallet var dömd till ett liv utan killar. Puma Swede eller Johanna som hon egentligen heter är Sveriges i särklass mest kända internationella porrstjärna. Ta del av hennes liv i en ocensurerade självbiografi "Mitt liv som porrstjärna". Biografin innehåller en närgången bild av Pumas liv med mycket inslag av humor. "Mitt liv som porrstjärna är tänkvärd och oerhört ... Mitt liv som porrstjärna är en ocensurerad självbiografi om ett ovanligt liv - en hisnande berä...