Food Pharmacy - näringsjägaren : en berättelse om hur du curlar planeten och din hälsa genom att ta näringsjägarexamen
Mia Clase, Lina Nertby Aurell

Food Pharmacy - näringsjägaren : en berättelse om hur du curlar planeten och din hälsa genom att ta näringsjägarexamen

Du kan läsa ladda ner Food Pharmacy - näringsjägaren : en berättelse om hur du curlar planeten och din hälsa genom att ta näringsjägarexamen boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida. Food Pharmacy - näringsjägaren : en berättelse om hur du curlar planeten och din hälsa genom att ta näringsjägarexamen gratis bra bok.


DATUM 2019-07-30
FÖRFATTARE Mia Clase, Lina Nertby Aurell
ISBN 9789174249583
FILSSTORLEK 12,44 MB
FORMAT PDF EPUB TXT MOBI
SPRÅK SVENSKA
no virus

Food Pharmacy släpper en bok för näringsjägare – en berättelse om hur du curlar planeten och din hälsa genom att ta näringsjägarexamen. I den här faktaspäckade och roliga boken ger sig Mia och Lina ut på sina livs expeditioner för att ta tag i vår tids mest angelägna frågor: folkhälsan och planeten. Vad kan vi själva göra för att få oss och planeten att må bättre, och varför har mat gått från att vara något enkelt och glädjefyllt till svårt och ibland till och med ångestskapande? Vetskapen om hur vi ska äta för en bättre folkhälsa och mindre belastning för planeten finns, men av någon anledning når den inte ut. Men det ska det bli ändring på! Food Pharmacy Näringsjägaren innehåller livsviktig fakta presenterad med humor och helt utan pekpinnar (och med ett sextiotal näringsboostade recept). För att göra resan mot att bli näringsjägare lite enklare och mer lustfylld har Mia och Lina dessutom tagit fram en Näringsjägarkompass som ska hjälpa oss att varje dag få i oss en stor mängd varierande och näringsrika livsmedel i många olika färger.

...späckade och roliga boken ger sig Mia och Lina ut på sina livs expeditioner för att ta tag i vår tids mest angelägna frågor: folkhälsan och planeten. Food Pharmacy släpper en bok för näringsjägare - en berättelse om hur du curlar planeten och din hälsa genom att ta näringsjägarexamen. I den här faktaspäckade och roliga boken ger sig Mia och Lina ut på sina livs expeditioner för att ta tag i vår tids mest angelägna frågor: folkhälsan och planeten. Food Pharmacy - näringsjägaren : en berättelse om hur du curlar planeten och din hälsa genom att ta näringsjägarexamen. ... och aldrig på vad man ska ta bort. Lägsta pris på Food Pharmacy - Näringsjägaren: En berättelse om hur du curlar planeten och din hälsa genom att ta näringsjägarexamen. är 73 kr. Det är det billigaste priset just nu av 3 jämförda butiker. Food pharmacy - näringsjägaren en berättelse om hur du curlar planeten och din hälsa genom att ta näringsjägarexamen av Lina Nertby Aurell...