Prinsessan Ivar : Om barn och könsidentitet
Marion Arntzen, Mona Renolen

Prinsessan Ivar : Om barn och könsidentitet

Du kan läsa ladda ner Prinsessan Ivar : Om barn och könsidentitet boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida. Prinsessan Ivar : Om barn och könsidentitet gratis bra bok.


DATUM 2019-12-04
FÖRFATTARE Marion Arntzen, Mona Renolen
ISBN 9789178230839
FILSSTORLEK 11,81 MB
FORMAT PDF EPUB TXT MOBI
SPRÅK SVENSKA
no virus

Vissa barn är födda med en kropp som inte matchar deras könsidentitet. Några har en pojkes kropp och känner sig som en tjej, andra har en tjejs kropp och känner sig som en pojke. Dessa barn kämpar med omgivningens förväntningar och känner ofta skam och rädsla för att bli avvisade. Hur möter vi dessa barn och ser till att de blir sedda, förstådda, älskade och accepterade - utan förbehåll?

... Adlibris. Prinsessan ivar. Om barn och könsidentitet. Författare: Nathalie Simonsson har bearbetat bokens innehåll och anpassat den till svenska förhållanden. De norska författarna till boken heter Marion Arntsen och Mona Renolen, båda erfarna personer när det kommer till kön och identitet. ISBN: 9789178230839 F-pris: Kommer upp inom kort Häftad, 2019. Den här utgåvan av Prinsessan Ivar : Om barn och könsidentitet är slutsåld. Kom in och se andra utgåvor eller andra böcker av samma författare. Vissa barn är födda med en kropp som inte matchar deras könsidentitet. Några har en pojkes kropp och känner sig som en tjej, andra har en tjejs kropp och känner sig som en pojke. Dessa barn kämpar med omgivningens förväntningar och känner ofta skam och rädsla för att bli avvisade. Hur möter vi d... Vissa barn är födda med en kropp som inte matchar deras könsidentitet. Några har en pojkes kropp och känner sig som en tjej, andra har en tjejs kropp och känner si...