Den eviga familjen : familjepsykologi ur psykoanalytisk synvinkel
Magnus Kihlbom

Den eviga familjen : familjepsykologi ur psykoanalytisk synvinkel

Du kan läsa ladda ner Den eviga familjen : familjepsykologi ur psykoanalytisk synvinkel boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida. Den eviga familjen : familjepsykologi ur psykoanalytisk synvinkel gratis bra bok.


DATUM 2010-04-29
FÖRFATTARE Magnus Kihlbom
ISBN 9789174511291
FILSSTORLEK 10,65 MB
FORMAT PDF EPUB TXT MOBI
SPRÅK SVENSKA
no virus

En bok om relationerna i familjen och deras störningar. Varför är det ofta lätt för föräldrar att förbise barnets behov, och svårt att se barnet som egen part? Vad är självkärlek och vad är föräldrakärlek? Vilka utvecklingsfaser finns i en familjs historia?Boken handlar också om familjeterapis teori och hur den förhåller sig till individualterapins och psykoanalysens teori.Utgångspunkten är författarens arbete inom barn- och ungdomspsykiatrin. De teoretiska resonemangen illustreras med många fallbeskrivningar och exempel ur skönlitteraturen och konsten.Alla som är intresserade av familjens psykologi, särskilt fackfolk och elever i psykolog- och terapiutbildningar, kommer att ha nytta av den här boken. Den sammanfattar ett stort och delvis invecklat ämne på ett levande sätt.FörfattarenMagnus Kihlbom är barn- och ungdomspsykiater och psykoanalytiker.

..... Pris: 219 kr. Häftad, 2010. Skickas inom 10-15 vardagar. Köp Den eviga familjen : familjepsykologi ur psykoanalytisk synvinkel av Magnus Kihlbom på Bokus.com. Pris: 186 ,-. heftet, 2010. Sendes innen 10-16 virkedager. Kjøp boken Den eviga familjen : familjepsykologi ur psykoanalytisk synvinkel av Magnus Kihlbom (ISBN 9789174511291) hos Adlibris.com. Fri frakt fra {0} kr. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Den eviga familjen : familjepsykologi ur psykoanalytisk synvinkel: Amazon.es: Magnus Kihlbom: Libros en idiomas extranjeros Saltar al contenido principal Prueba Prime De teoretiska resonemangen illustreras med många fallbeskrivningar och exempel ur skönlitteraturen och konsten. Alla som är intresserade av familjens psykologi, särskilt fackfolk och elever i psykolog- och terapiutbildningar, kommer att ha nytta av den här boken. Den sammanfattar ett stort och delvis invecklat ämne på ...