Högläsning i förskolan : vägledning till litteraturen
Maria Heimer

Högläsning i förskolan : vägledning till litteraturen

Du kan läsa ladda ner Högläsning i förskolan : vägledning till litteraturen boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida. Högläsning i förskolan : vägledning till litteraturen gratis bra bok.


DATUM 2016-08-09
FÖRFATTARE Maria Heimer
ISBN 9789188099730
FILSSTORLEK 10,18 MB
FORMAT PDF EPUB TXT MOBI
SPRÅK SVENSKA
no virus

Genom att väcka barns nyfikenhet på böcker och lust till läsning kan vi redan i förskolan lägga grunden till deras läsutveckling. Boken visar hur högläsning kan användas som genomtänkt pedagogiskt verktyg och hur vi kan samtala med barnen om det vi läst.Första delen av boken belyser forskning om högläsning och hur viktig högläsningen är för barns läsutveckling. Den andra delen ger förslag på både skön- och facklitteratur att läsa tillsammans med barnen. Läsaren får tips om hur man kan arbeta pedagogiskt med en högläsningsbok och hur högläsningen kan följas upp med olika aktiviteter i förskolan.MålgruppVänder sig främst till yrkesverksamma i förskolan och pedagogisk omsorg d v s förskollärare, barnskötare, förskolechefer, dagbarnvårdare men också till studerande vid förskollärarutbildningen. Även barnbibliotekarier kan ha nytta av och användning för boken.

...s. Pris: 269 kr. Häftad, 2016. Skickas inom 7-10 vardagar. Köp Högläsning i förskolan : vägledning till litteraturen av Maria Heimer på Bokus.com. Högläsning i förskolan Vägledning till litteraturen. Genom att väcka barns nyfikenhet på böcker och lust till läsning kan vi redan i förskolan lägga grunden till deras läsutveckling. Boken Högläsning i förskolan visar hur högläsning kan användas som genomtänkt pedagogiskt verktyg och hur vi kan samtala med barnen om det vi läst. Genom att väcka barns nyfikenhet på böcker och lust till läsning kan vi redan i förskolan lägga grunden till deras läsutveckling. Boken visar hur högläsning kan användas som genomtänkt pedagogiskt verktyg och hur vi kan samtala med barnen om det vi läst. Första delen av boken belyser forskning om... Genom att väcka barns nyfikenhet på böcker och lust till läsning kan vi redan i förskolan lägga grunden till deras läsutveckling. Boken visar hur högläsning kan användas so...