Compassion : Medkänsla med dig själv och andra
Helena Fogelberg, Petra Söderholm

Compassion : Medkänsla med dig själv och andra

Du kan läsa ladda ner Compassion : Medkänsla med dig själv och andra boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida. Compassion : Medkänsla med dig själv och andra gratis bra bok.


DATUM 2018-11-01
FÖRFATTARE Helena Fogelberg, Petra Söderholm
ISBN 9789188743572
FILSSTORLEK 3,10 MB
FORMAT PDF EPUB TXT MOBI
SPRÅK SVENSKA
no virus

Man säger ibland att vi är vår egen värsta kritiker och det är kanske inte så dumt? Ibland krävs det väl att man säger till på skarpen så att man skärper sig och får saker gjorda? Ja, det tror man lätt, men om vi pratar med oss själva på ett strängt och självkritiskt sätt riskerar vi att skrämma oss. Vårt fokus blir då vår egen rädsla istället för det vi vill och borde göra. För att kunna känna oss trygga och fria behöver vi möta oss själva med inkännande medkänsla. Vi behöver minska vår självkritik och istället stå på vår egen sida då livet utmanar oss. Något så ovanligt som en riktigt seriös självhjälpsbok. Reumatikernas tidning Det främsta budskapet i Compassion är att våra känslor ger oss information om det som är viktigt för oss. I boken förklaras varför vi behöver medkänsla, vad som gör det så svårt och praktiska övningar visar hur vi kan utveckla medkänsla. Ta del av psykologiska teorier som förklarar hur hjärnan fungerar, läs om anknytningsteori och affektteori samt en introduktion till aktuella Compassion Focused Therapy (CFT), en metod som hjälper oss att möta oss själva med mindre självkritik och mer medkänsla och omsorg. Helena Fogelberg och Petra Söderholm är legitimerade psykoterapeuter. De driver en privat psykoterapimottagning och arbetar inom landsting och kommun. Båda har lång erfarenhet av att arbeta med medkänsla i psykoterapi med enskilda, par och grupper och har vidareutbildat sig i Compassion Focused Therapy i både Sverige och England.

...ar lång erfarenhet av att arbeta med medkänsla i psykoterapi med enskilda, par och grupper och har vidareutbildat sig i Compassion Focused Therapy i både Sverige och England. Pris: 239 kr. Häftad, 2016. Skickas inom 5-8 vardagar. Köp Compassion : medkänsla med dig själv och andra av Helena Fogelberg, Petra Söderholm på Bokus.com. Pris: 109 kr. E-bok, 2018. Laddas ned direkt. Köp Compassion : Medkänsla med dig själv och andra av Helena Fogelberg, Petra Söderholm på Bokus.com. Det här är en sammanfattad version av Compassion - Medkänsla med dig själv och andra . Man säger ibland att vi är vår egen största kritiker och det är väl bra? Ja, det är lätt att tro, men om vi är för stränga och självkritiska riskerar vi att ... Compassion : medkänsla med dig själv och andra Man säger ibland att vi är vår egen värsta kritiker och det är kanske inte så dumt? Ibland krävs det väl att man säger till på skarpen så att man skärper sig och får saker gjorda? ...