Mindfulness i praktiken
Ken A. Verni, Mike Annesley

Mindfulness i praktiken

Du kan läsa ladda ner Mindfulness i praktiken boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida. Mindfulness i praktiken gratis bra bok.


DATUM 2016-06-27
FÖRFATTARE Ken A. Verni, Mike Annesley
ISBN 9789174615241
FILSSTORLEK 5,28 MB
FORMAT PDF EPUB TXT MOBI
SPRÅK SVENSKA
no virus

Fördelarna med mindfulness är många - lev i nuet och uppnå lycka - men hur applicerar man det i den egna tillvaron? Den här boken visar dig vägen.Bli medveten om dina tankemönster och lär dig att utmana sådana som inte är konstruktiva med enkla metoder. Steg-för-steg-övningar som är lätta att hinna med gör det möjligt med välbefinnande i vardagen.Genom konkreta övningar kan du använda dig av mindfulness när det verkligen behövs: inför en viktig presentation, ett stort prov eller en fysisk utmaning.Boken fokuserar bland annat på att lära dig att: Stärka din självkänsla Fördjupa dina relationer Uppnå koncentration Förverkliga dina mål Sluta stressa Njuta av livetMed Mindfulness i praktiken kan du utforma ditt eget meditationsprogram och upptäcka hur det förändrar din vardag.KEN A. VERNI är psykolog och har gått i lära hos den berömde Jon Kabat-Zinn. Han har utövat mindfulness i över 20 år och lär nu ut medveten närvaro och mindfulnessbaserad stressreduktion i USA.

...lära hos den berömde Jon Kabat-Zinn. Han har utövat mindfulness i över 20 år och lär nu ut medveten närvaro och mindfulnessbaserad stressreduktion i USA. Med Mindfulness i praktiken kan du utforma ditt eget meditationsprogram och upptäcka hur det förändrar din vardag. KEN A. VERNI är psykolog och har gått i lära hos den berömde Jon Kabat-Zinn. Han har utövat mindfulness i över 20 år och lär nu ut medveten närvaro och mindfulnessbaserad stressreduktion i USA. Mindfulness i praktiken Nu erbjuder vi möjlighet för dig att lära dig mer om varför stress är en överlevnadsmekanism som vi lättare kan hantera om vi lär oss att fånga upp kroppens signaler, förstå att rörelseglädje kan tygla den och att återhämtning kan öka motståndskraften mot den. Vi anpassar workshopen efter målgrupp och tid till förfogande. Den kan ges som en introduktion till mindfulness, som ett underlag för diskussion om arbetssituationen, konflikthantering, som en del i personalhandle...