Musik i skolan Lärarhandledning Årskurs 1-3
Jan Utbult, Pia Åhlund, Zandra Adolfsson

Musik i skolan Lärarhandledning Årskurs 1-3

Du kan läsa ladda ner Musik i skolan Lärarhandledning Årskurs 1-3 boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida. Musik i skolan Lärarhandledning Årskurs 1-3 gratis bra bok.


DATUM 2016-09-05
FÖRFATTARE Jan Utbult, Pia Åhlund, Zandra Adolfsson
ISBN 9789185791897
FILSSTORLEK 6,29 MB
FORMAT PDF EPUB TXT MOBI
SPRÅK SVENSKA
no virus

MUSIK I SKOLAN är ett läromedel i musik baserat på Lgr 11 och utarbetat för grundskolans lågstadium. Det vänder sig till såväl lärare med kortare utbildning eller mindre erfarenhet som till rutinerade musiklärare i behov av inspiration och nytt material.I serien finns:Lärarhandledning 1-3Sångbok 1-3Elevhäfte 1Elevhäfte 2Elevhäfte 3Album med sånger och kompbakgrunder på Spotify och andra streamingstjänsterFilmer på musikskolan.se och YouTubeMusik i skolan är indelat i 14 kapitel, fördelat på 28 lektioner för varje årskurs. Några områden ligger parallellt över hela lågstadiet för att möjliggöra tematiskt arbete mellan klasser, lärare och ämnen, andra områden är typiska för musikämnet.I Lärarhandledning 1-3 finns utförliga lektionsanvisningar och referenser till Sångbok och Elevhäften och albumen på Spotify. Varje lektion är noggrant beskriven och upplagd med en genomtänkt progression. Materialet passar därför både lärare med stor erfarenhet som vill ha inspiration, nya idéer och ”färdigt material” och lärare som är nyutbildade och behöver bygga upp en ”repertoar”, har liten erfarenhet eller kortare utbildning.Sångbok Årskurs 1-3 innehåller 84 sånger och spelstycken. Här finns nyskrivet material och klassiker, anpassade till elevernas åldrar och presenterade i ett pedagogiskt sammanhang. Sångerna och instrumentalstyckena noteras med noter, text och ackord. Till varje sång finns inspirerande tips och hänvisningar till Lärarhandledning Årskurs 1-3.Allt material i Sångbok Årskurs 1-3 finns inspelat, både i fullständiga versioner med sång och komp och som kompbakgrunder utan sång. Albumen finns på Spotify och andra streamingtjänster med titlarna Musik i skolan 1, Musik i skolan 2 och Musik i skolan 3. Elevhäftena i serien är utformade utifrån elevernas läsmognad och innehåller mestadels praktiska uppgifter för de yngsta eleverna. Använd häftena inspiration, för att befästa kunskaper och som stöd för barns olika inlärningsmetoder. De kan också fungera för en tillfällig vikarie och dessutom vara elevernas sångbok att få med sig efter avslutat läsår. Som ett komplement till lärarhandledningen finns filmer till många av lektionerna, publicerade på YouTube och på musikskolan.se. Många av filmerna kan också användas i undervisningen och visas för eleverna på musiklektionen.

...otify och andra streamingtjänster med titlarna Musik i skolan 1, Musik i skolan 2 och Musik i skolan 3. Det inspelade materialet går även att beställa separat på cd-skivor. Pris: 1129 kr. Spiral, 2016. Skickas inom 7-10 vardagar. Köp Musik i skolan Lärarhandledning Årskurs 1-3 av Jan Utbult, Pia Åhlund, Zandra Adolfsson på Bokus.com. MUSIK I SKOLAN är ett heltäckande läromedel i musik för årskurs 1-3 baserat på LGR 11. Lärarhandledning Årskurs 1-3 innehåller 84 lektioner fördelade på 14 kapitel per läsår. Varje kapitel består av två lektioner, d v s 28 musiklektioner per år. Pris: 409 kr. spiral, 2016. Skickas inom 2-5 vardagar. Köp boken Musik i skolan Sångbok Årskurs 1-3 av Jan Utbult, Pia Åhlund, Zandra Adolfsson (ISBN ... Musik i skolan 1-3 III Lärarhandledning INNEHÅLL ÅRSKURS 1 Kapitel Tema Rubrik Sångboken Innehåll Åk 1 Kap 1 Musiken drar igång! A Uppstart, rutiner, gruppen, rösten Hej, nu är det musik igen Rutiner, träna sång, skapa ljud...