Polhem, världens snille! : uppfinnaren som var före sin tid
Ann-Sofie Jeppson

Polhem, världens snille! : uppfinnaren som var före sin tid

Du kan läsa ladda ner Polhem, världens snille! : uppfinnaren som var före sin tid boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida. Polhem, världens snille! : uppfinnaren som var före sin tid gratis bra bok.


DATUM 2018-05-16
FÖRFATTARE Ann-Sofie Jeppson
ISBN 9789150222722
FILSSTORLEK 5,33 MB
FORMAT PDF EPUB TXT MOBI
SPRÅK SVENSKA
no virus

Han lagade den stora klockan i Uppsala domkyrka för att bevisa att han var duktig nog att gå på universitetet. Han reste med genom Europa. Han bråkade med avundsjuka ingenjörer och nitiska tulltjänstemän. Han var ett snille och byggde olika maskiner. Tänk att han lyckades med allt detta för 350 år sedan! Inget var för svårt för Polhem uppfinnaren som var före sin tid.

...... En bok om uppfinnaren Christopher Polhem. Polhem lagade den stora klockan i Uppsala domkyrka för att bevisa att han var duktig nog att gå på universitetet. Han reste genom Europa, bråkade med avundsjuka ingenjörer och nitiska tulltjänstemän. Han uppfann och byggde olika maskiner redan för 350 år sedan. Polhem, världens snille! : uppfinnaren som var före sin tid / Ann-Sofie Jeppson & Jens Ahlbom. Jeppson, Anne-Sofie, 1951- (författare) Ahlbom, Jens, 1954 ... Polhem lagade den stora klockan i Uppsala domkyrka för att bevisa att han var duktig nog att gå på universitetet. Han reste genom Europa, bråkade med avundsjuka ingenjörer och nitiska tulltjänstemän. Pris: 149 kr. Inbunden, 2018. Finns i lager. Köp Polhem, världens snille! : uppfinnaren som var före sin tid av Anne-Sofie Jeppson på Bokus.com. Köp 'Polhem, världens snille! : uppfinnaren som var före sin tid' bok nu. Han lagade den stora klockan i Uppsala domkyrka för att bevisa att ... Gör en bra affä...