Input Programmera i teknik : kreativa projekt med Arduino
Martin Blom Skavnes, Staffan Melin

Input Programmera i teknik : kreativa projekt med Arduino

Du kan läsa ladda ner Input Programmera i teknik : kreativa projekt med Arduino boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida. Input Programmera i teknik : kreativa projekt med Arduino gratis bra bok.


DATUM 2017-08-15
FÖRFATTARE Martin Blom Skavnes, Staffan Melin
ISBN 9789127448698
FILSSTORLEK 8,14 MB
FORMAT PDF EPUB TXT MOBI
SPRÅK SVENSKA
no virus

Programmera i teknik riktar sig till dig som är lärare i teknik på högstadiet. Det är en handbok för att komma igång med programmering. Boken passar såväl nybörjare i programmering som mer erfarna och författarna är själva lärare med lång erfarenhet av programmering i sin egen teknikundervisning. Programmera i teknik kopplar ihop samman programmering och praktisk elektronik med hjälp av den lilla datorn Arduino. Därmed flyttas resultatet av av programmeringen från skärmen till den fysiska världen. Eleverna engageras när de direkt får se vad de har skapat. Innehållet i boken har tydlig koppling till kursplanen för teknikämnet.Bokens fyra delar ger dig:* konkreta verktyg och praktiska tips för att planera och utforma din undervisning* genomgång av nödvändig elektronik* grunderna i programmering* kreativa och pedagogiskt utformade programmeringsprojekt med bedömningsstöd.

...ISBN ... Pris: 379 kr. Häftad, 2017. Skickas inom 3-6 vardagar. Köp Input Programmera i teknik : kreativa projekt med Arduino av Martin Blom Skavnes, Staffan Melin på Bokus ... Programmera i teknik Programmera i teknik — med Arduino STAFFAN ME-LIN, MARTIN BLOM SKAVNES kreativa projekt Hjälper dig som är teknildärare att komma igäng med att programmera elektronik tillsammans med dina elever. Konkreta och praktiska tips från tv; effarna larare Introduktion till elektronik och programmering Programmera i teknik ‐ Kreativa projekt med Arduino, presentation (pdf) Relaterade länkar. Här gör niorna smarta saker - Origo Projektet Bärbart är ett samarbete mellan teknik och slöjd och ingår i skolans övergripande tema om mångfald. Produkten ska på något sätt ha med tillgänglighet att göra, berättar Staffan Melin som är ... Det är en handbok för att komma igång med programmering. Boken passar såväl nybörjare i programmering som mer erfarna och författarna är sj...