Resan för livet del 1
Ingrid Kampås

Resan för livet del 1

Du kan läsa ladda ner Resan för livet del 1 boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida. Resan för livet del 1 gratis bra bok.


DATUM 2019-01-01
FÖRFATTARE Ingrid Kampås
ISBN 9788726085181
FILSSTORLEK 9,48 MB
FORMAT PDF EPUB TXT MOBI
SPRÅK SVENSKA
no virus

Anna är en ung kvinna som sliter hårt i Sverige. Året är 1882. Omständigheterna är tuffa. Men det finns ett hopp. På andra sidan havet finns ett land som erbjuder alla möjligheter. Till och med för en fattig kvinna som Anna. Hon och hennes bästa väninna Emilia beslutar sig för att ta steget. De lämnar sin lilla stad en tidig morgon och ger sig ut på en lång resa till hamnen där båten väntar på att ta dem till Amerika ...Ingrid Kampås är en svensk författare. Hon skriver gärna historiska romaner, bland annat om Dag Hammarskjöld.

...rfattare: Ingrid Kampås Inläsare: Lisa Ahnlund. Finns som ljudbok. Finns som e-bok. Anna är en ung kvinna som ... Resan för livet del 1. ... De lämnar sin lilla stad en tidig morgon och ger sig ut på en lång resa till hamnen där båten väntar på att ta dem till Amerika ... Resan för livet del 1. 3.68 872 5 Författare: Ingrid Kampås Finns som e-bok. Anna är en ung kvinna som sliter hårt i Sverige. Året är 1882. Gör en bra affär på Resan för livet del 1 Lägst pris just nu 35 kr bland 2 st butiker. Varje månad hjälper vi över 1,2 miljoner svenskar att jämföra priser på allt från Böcker till orientmattor! Vårt köpskydd garanterar dig en säker affär. Välkommen till PriceRunner! SOS Uppdraget del 3. Mari och Lisa åker till Accra för att köpa saker till Aktivitetshuset och besöka en barnby. Ernst och Adam följer med Chris, chefen för barnbyn, till staden Yeji, som är centrum för barnprostitution och barnhandel i Ghana. Där får de uppleva saker som ...