Älskande kvinna : en roman om Dagny Juel
Kerstin Weidel

Älskande kvinna : en roman om Dagny Juel

Du kan läsa ladda ner Älskande kvinna : en roman om Dagny Juel boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida. Älskande kvinna : en roman om Dagny Juel gratis bra bok.


DATUM 2017-09-06
FÖRFATTARE Kerstin Weidel
ISBN 9789188523068
FILSSTORLEK 4,45 MB
FORMAT PDF EPUB TXT MOBI
SPRÅK SVENSKA
no virus

Varför får män och inte kvinnor? Varför måste kvinnor men inte män?Älskande kvinna är en fiktiv berättelse vävd kring den norska författaren Dagny Juel, en ”Femme Fatale” i det förrförra sekelskiftets intellektuella och febrigt pulserande europeiska mittpunkt; en tid då nya och omvälvande idéer påverkade konsten, kulturen och människors liv.Sökandet efter individuell frigörelse för henne från ett trångsynt Norge till Berlin och konstnärskretsarna kring August Strindberg och Edvard Munch. Engagerad i kampen för intellektuellt, konstnärligt och inte minst erotiskt självförverkligande blir hon förälskad i en av tidens mest nydanande författare. Deras förhållande blir passionerat och självförbrännande.Dagny Juels levnadsöde är en fascinerande och gripande historia om konst, kärlek och erotik och om vad det innebär att vara kvinna.

... frakt. resa med en stor, vackert guldinramad spegel inslagen i segelduk. Hon hade köpt den av en handelsman eller kanske fått den av någon som tyckte hon skulle ha den. Historien om guldspegeln förändrades från gång till gång men vi brydde oss inte om vad som var sant, kan-ske var ingen av versionerna sann, vi visste inte så noga Pris: 109 kr. E-bok, 2017. Laddas ned direkt. Köp Älskande kvinna: en roman om Dagny Juel. av Kerstin Weidel på Bokus.com. Älskande kvinna: en roman om Dagny Juel., E-bok (Kerstin Weidel) ISBN: 9789188523075 - Varför får män och inte kvinnor? Varför måste kvinnor men inte män?Älskande kvinna är en fiktiv berättelse vävd kring den norska författaren Dagny… Jämföra - Varför måste kvinnor men inte män? Älskande kvinna är en fiktiv berättelse vävd kring den norska författaren Dagny Juel, en "Femme Fatale" i det förrförra sekelskiftets intellektuella och febrigt pulserande europeiska mittpunkt; en tid då nya och omvälvande i...