Ninja Timmy och de stulna skratten (e-bok) av H

Ninja Timmy och de stulna skratten

Henrik Tamm (författare), Henrik Tamm (illustratör)

Språk: Svenska
Pris: Gratis

Ladda ner e-böcker

Magiska leksaker och brottsbekämpande ninjor!

I staden Elyzandrium sträcker sig bambuskraporna mot en himmel fylld av ångdrivna luftballonger och andra märkliga maskiner. Nere på gatan trängs ytterligare ett miljontal fordon av olika slag. Och genom denna stad kånkar katten Timmy, minken Simon och grisarna Jasper och Kasper på en jättelik apelsinskalarmaskin, som de själva har uppfunnit och nu önskar sälja. Och det blir början på ett actionfyllt äventyr. För på sin färd möter de hela tiden barn som har förlorat sina skratt. Timmy och hans vänner bestämmer sig för att lösa gåtan med de stulna skratten. Som tur är får de hjälp av gamle Alfred och hans magiska leksaker, med vilka de förvandlas till ett gäng farliga, brottsbekämpande ninjor!

Henrik Tamm är konceptdesigner i Hollywood och har bland annat varit med om att utforma miljöerna i filmerna Shrek och Narnia. Här iscensätter han sitt första egna äventyr i bokform. Ninja Timmy och de stulna skratten publicerades första gången 2013 och är den första delen i serien om Ninja Timmy och hans listiga gäng. En perfekt högläsningsbok som hela familjen kan njuta av.
“halsbrytande fantasifull/…/illustrationerna i boken är storslagna och filmiska…/Det är hisnande snyggt.” Andreas Palmaer, Dagens nyheter

Illustratör: Henrik Tamm