Einsteins största misstag (ljudbok) av David Bo

Einsteins största misstag

David Bodanis (författare), Gösta Svenn (översättare), Helena Sjöstrand Svenn (översättare), Per Runhammar (berättare)

Språk: Svenska
Pris: Gratis

Ladda ner e-böcker

Albert Einstein betraktas som en av de smartaste människorna i historien. Med relativitetsteorin revolutionerade han vår syn på kosmos, och hjälpte oss att ta steget in i atomåldern. Trots detta var han i slutet av sitt liv i princip isolerad från den vetenskapliga världen och hans idéer ifrågasattes till och med av hans närmaste vänner. Hur blev det så?

Einsteins största misstag är en närgången biografi som berättar om Einstein både som privatperson och fysiker. Den får oss att inse hur mycket världen har Einstein att tacka för, men också hur mycket mer han hade kunnat åstadkomma om det inte hade varit för hans mycket mänskliga svagheter.