Ett Holistiskt Hormonyogapass för Ökad Lust och

Ett Holistiskt Hormonyogapass för Ökad Lust och Sinnlighet pass 2

Ulrika Karlsson (författare), Ulrika Karlsson (berättare), M.otto.O-Sundance MD&M (annat), M.otto.O-Sundance MD&M (annat)

Språk: Svenska
Pris: Gratis

Ladda ner e-böcker

Ett Holistiskt Hormonyogapass för Ökad Lust och Sinnlighet pass 2
Denna Hormonyoga syftar till att få igång det inre samtalet mellan äggstockar, binjurar och sköldkörtel. Passet är ett harmonierande och balanserande grundpass, som hjälper dig att hitta in i din kropp, att stimulera sinnlighet och lust, samt att reducera inre stress och spänningar. Ej för dig med Hormonellt betingad cancer, hypotyreos, endometrios eller myom!

Om Ullis:
Ullis är leg. sjukgymnast, och är lärare och terapeut i Mediyoga. Hon är även lärare i HoliYoga och HoliYoga Hormon. Idag driver Ullis egen yogastudio, gör yogaresor, föreläser samt utbildar andra inom yoga. Hon är verksam på bl.a. skolor och företag.
För mer info se www.plainyoga.se
Musik: Musiken är specialkomponerad för Ullis och skapad av M.otto.O-Sundance MD&M, www.sundance.se