Som Vågor (ljudbok) av Ulrika Karlsson

Som Vågor

Ulrika Karlsson (författare), Ulrika Karlsson (berättare), M.otto.O-Sundance MD&M (annat), M.otto.O-Sundance MD&M (annat)

Språk: Svenska
Pris: Gratis

Ladda ner e-böcker

Som Vågor – En meditation för flöde, lugn och ro

Det här är en lugn meditation som du kan använda dig av när som helst. ”Som Vågor”balanserar och lugnar, läker och skapar flöde i ditt liv. Meditation kräver koncentration, uthållighet och tid, 11–30 min 1–3 ggr/dag är vanligt. När du börjar meditera så kan du märka hur sinnet drar iväg med tankarna. Använd då t.ex. mantra, andning eller den teknik du använder för att hitta fokus igen, och var kärleksfull och tålmodig med dig själv-om och om igen.
Att meditera är som att ”städa och rensa upp på vinden”-välbehövligt men kan också vara tålamodskrävande.

Om Ullis:
Ullis är leg. sjukgymnast, och är lärare och terapeut i Mediyoga. Hon är även lärare i HoliYoga och HoliYoga Hormon. Idag driver Ullis egen yogastudio, gör yogaresor, föreläser samt utbildar andra inom yoga. Hon är verksam på bl.a. skolor och företag.
För mer info se www.plainyoga.se
Musik: Musiken är specialkomponerad för Ullis och skapad av M.otto.O-Sundance MD&M, www.sundance.se