Elefantkungen: en e-singel ur Granta #3 (e-bok)

Elefantkungen: en e-singel ur Granta #3

Lina Josefina (författare), Lina Josefina Lindqvist (författare)

Språk: Svenska
Pris: Gratis

Ladda ner e-böcker

”Morfar. Elefantjägare. Kung.”

Elefantkungen av Lina Josefina Lindqvist är en av texterna i Granta #3: Jakt. Granta är en tidskrift som lyfter fram starka berättelser och oväntade perspektiv. Noveller och romanutdrag samsas med reportage och självbiografiska berättelser, nyskrivet svenskt material med översättningar, och etablerade skribenter med nya röster. Svenska Granta bygger på ett nära samarbete med såväl den engelskspråkiga förlagan som det tiotal andra systerutgåvor som de senaste åren startats runt om i världen. Tidskriften utkommer två gånger om året. Ett urval texter ur svenska Granta finns även tillgängliga som e-singlar.