Kärleksmysteriet (ljudbok) av Martin Widmark

Kärleksmysteriet

Martin Widmark (författare), Johan Ulveson (berättare), Helena Willis (illustratör)

Språk: Svenska
Pris: Gratis

Ladda ner e-böcker

Hela Valleby pussas!

De omåttligt populära detektivernas sextonde fall går i kärlekens tecken. Valleby ska ha en kärleksfestival: i kärlekens tecken ska pengar samlas in till världens fattiga barn. Muhammed Karat har lovat att betala fem kronor för varje puss eller kyss som Lasse och Maja kan registrera. Stadens invånare pussas för glatta livet, ända tills det upptäcks att de insamlade pengarna blivit stulna. Vem kan vara så förslagen och stjäla från de fattiga barnen i världen? Och varför smyger Muhammed Karat omkring utanför museichefen Barbro Palms kontor på kvällen?
“Böckerna om LasseMajas Detektivbyrå hör till de mest effektiva man kan sätta i händerna på nybörjarläsare … ” Södermanlands Nyheter“Tack vare Lasses och Majas analytiska tänkande blir mysteriet uppklarat … Varje uppslag är försett med roliga och detaljrika illustrationer.” Kristina Filipson Jonsson, BTJ-häftet

Illustratör: Helena Willis