Zidane - 90 minuuttia, kokonainen elämä (e-bok)

Zidane – 90 minuuttia, kokonainen elämä

Luca Caioli (författare)

Språk: Svenska
Pris: Gratis

Ladda ner e-böcker

Zidanea pidetään yhtenä kaikkien aikojen parhaista jalkapalloilijoista. Kuitenkin hänen huikeasta urastaan muistetaan parhaiten se, miten hän vuoden 2006 maailmanmestaruuskilpailujen finaalissa puski Italian Marco Materazzia rintaan ja sai punaisen kortin. Ottelu jäi Zidanen viimeiseksi.

Zidanea on kuvattu milloin pimeyden prinssiksi milloin introvertiksi Marseillen proletaarikaupunginosan pojaksi, mutta myös lämminsydämiseksi hyväntekijäksi, jolle tärkeintä elämässä on aina ollut perhe ja vasta sen jälkeen jalkapallo.

Kirja valottaa tämän ristiriitaisen persoonan eri puolia ja kertoo sekä Zidanen elämästä ennen kuuluisuutta että hänen urastaan ja tärkeimmistä peleistään.

Caioli on haastatellut kirjaa varten Zidanen lähipiiriä ja tärkeitä jalkapallovaikuttajia eri puolilta maailmaa.