Sekonderna lämnar ringen (e-bok) av Stig Claess

Sekonderna lämnar ringen

Stig Claesson (författare), Stig Claesson (illustratör)

Språk: Svenska
Pris: Gratis

Ladda ner e-böcker

”Handlingen i den här boken är enkel ty den handlar om enkla ting. Berättelsen tilldrar sig under den vecka en efterlängtad vår anländer till Tammerfors i Finland. Den veckan har Tammerfors åtagit sig att stå som arrangör för världsmästerskapen i amatörboxning i stadens ishall. Det försöker jag berätta om och jag berättar också om en halvtimmes teveinspelning för Finlands svensktalande tevekanal. Jag är i Tammerfors för att skriva om boxningarna för tidningen Boxning och trasslar in mig i en kärlekshistoria med en grekiska som också agerar sportjournalist. Det berättar jag också om. Det är ungefär allt.”Stig Claesson
Med illustrationer av författaren.

Illustratör: Stig Claesson