I vattenfågelns tid : Dikter (e-bok) av Lennart

I vattenfågelns tid : Dikter

Lennart Sjögren (författare), Birgitta Emilsson (annat)

Språk: Svenska
Pris: Gratis

Ladda ner e-böcker

“Först rör sig vattenfågelnnedåtdär kan den stanna i tusen år.Det sägs att den bäddar åt sig i bottenslammetden övervintrarmot den nedre bottnendär finns också svalornaoch de som tidigt dog i de meningslösa krigendär finns också de grymma vårarnas offer.”Lennart Sjögren är en av våra främsta poeter och han har med åren fått en trogen läsekrets. Han är född 1930, uppvuxen på norra Öland och bor på en gård som i generationer varit i familjens ägo. Hans poesi har för det mesta naturen som utgångspunkt, naturen som den ofrånkomliga grunden för allt människan företar sig. Diktsamlingen I vattenfågelns tid kom ut första gången 1985.

Omslagsformgivare: Birgitta Emilsson