Viimeinen juna Lontooseen (e-bok) av Neil Richa

Viimeinen juna Lontooseen

Neil Richards (författare), Matthew Costello (författare), Oona Juutinen (översättare)

Språk: Svenska
Pris: Gratis

Ladda ner e-böcker

Cherringhamin mysteerien 5. osa!

Cherringhamilaisten rakastama nukketeatteritaiteilija Otto Brendl kuolee kojussaan kesken koulun kesäriehan. Naapurikojussa renkaanheittoa hoitanut Jack Brennan kiinnittää huomiota vanhuksen erikoiseen tatuointiin – se tuo hänelle mieleen muistoja ajoilta New Yorkin poliisivoimissa. Jack ja Sarah päättävät ottaa selvää, liittyykö vanhan miehen kuolemaan jotakin hämärää.

Cherringham on uudenlainen, kiireisenkin ihmisen elämään mahtuva brittiläinen rikossarja. Sarjan osat ovat samaan pikkukaupunkiin sijoittuvia itsenäisiä, noin 100 sivun mittaisia tarinoita, jotka julkaistaan vain e-kirjoina ja äänikirjoina.