Okända fakta om andra världskriget, del 2 (ljud

Okända fakta om andra världskriget, del 2

Niclas Hermansson (författare), Peter Ryberg (författare), Fredde Granberg (berättare)

Språk: Svenska
Pris: Gratis

Ladda ner e-böcker

I del 2 av Okända fakta om andra världskriget fortsätter vår resa genom förbluffande och upplysande händelser som förtjänar att påminnas om.

Här finns de händelser som vi absolut inte får glömma bort, till exempel den horribla historien om SS:s skelettsamling eller om brandbombningen av Tokyo, historiens dödligaste bombräd. Hemligheter dras fram i ljuset, bland annat den spektakulära planen bakom Operation Ruthless eller de vilda amerikanska attentatsplanerna mot Hitler. Inte minst finns de överraskande händelserna med – eller vad sägs om den fatala toalettincidenten på ubåt U-1206 och historien om spökluftskeppet som gled in vid Stillahavskusten.