Murha Thamesin varrella (e-bok) av Neil Richard

Murha Thamesin varrella

Neil Richards (författare), Matthew Costello (författare), Taina Wallin (översättare)

Språk: Svenska
Pris: Gratis

Ladda ner e-böcker

Cherringhamin mysteerien 1. osa!

Rauhallisena virtaavan Thamesin yläjuoksulla on herttainen Cherringhamin pikkukaupunki. Uinuvan kaupungin rauha rikkoutuu, kun Louella Tidewellin labradorinnoutaja löytää aamulenkillä rantakaislikosta naisen ruumiin. Sarah Edwards on muuttanut avioeron jälkeen Lontoosta kahden lapsensa kanssa takaisin kotikaupungin rauhaan – vain havaitakseen, että hänen entinen paras ystävänsä on luultavasti murhattu. Tapauksen selvittelyyn Sarah saa avukseen entisen newyorkilaisen rikosetsivän, Jack Brennanin.

Cherringham on uudenlainen, kiireisenkin ihmisen elämään mahtuva brittiläinen rikossarja. Sarjan osat ovat samaan pikkukaupunkiin sijoittuvia itsenäisiä, noin 120 sivun mittaisia tarinoita, jotka julkaistaan vain e-kirjoina ja äänikirjoina.