Världens fräckaste citat (e-bok) av Leif Erikss

Världens fräckaste citat

Leif Eriksson (red) (författare), Kristoffer Lind (annat)

Språk: Svenska
Pris: Gratis

Ladda ner e-böcker

Oanständigt, oförskämt, utmanande, inkorrekt, uppstudsigt, och sexuellt – fräcka citat med glimten i ögat finns här samlade i bokform. Ni som har läst våra tidigare citatsamlingar Världens elakaste citat, Världens roligaste citat och Världens dummaste citat kommer att känna igen tonen. I den här samlingen triumferar då bångstyriga och opolerade citaten över de välkammade och renhåriga.

Min psykiater frågade mig om jag tyckte att sex var snuskigt och jag svarade att det är det om man gör det på rätt sätt.

Woody Allen

Gå din väg och smutsa aldrig ner mina handdukar igen.

Groucho Marx

Är det en pistol du har i fickan eller är du bara glad att se mig?

Mae West

Det är bara fina flickor som skriver dagbok. Dåliga flickor har inte tid.

Tallulah Bankhead