Balans - vägledd meditation (ljudbok) av Lina M

Balans – vägledd meditation

Staffan Bond (annat), Lina Molander (författare), Lina Molander (berättare)

Språk: Svenska
Pris: Gratis

Ladda ner e-böcker

Balans
Lina Molander leder dig till en djupfysisk och mental avslappning i denna meditation.
Denna inspelning ger din kropp och själ möjlighet till vila och återhämtning och optimerar din möjlighet för att kunna leva ditt liv närvarande i nuet.
Sätt eller lägg dig bekvämt  tillrätta  och låt dig vägledas till en djup fysisk och mental avslappning när helst du önskar under dagen.
Meditationen hjälper dig att skapa ett tillstånd från vilket din kropp ges möjlighet tillåterhämtning och ditt mentala fokus kan skärpas.
En effektivmetodför att ge dig själv en stunds avkoppling som i sin tur kan leda till inre lugn,mer energi och framförallt närvaro i nuet

Om Lina Molander

Lina Molander är utbildad INLPTA-certifierad NLP Business Master Practitioner och har under de senaste åren arbetat med förändringsprocesser och coachat hundratals människor till framgång i livet. Med sin positiva attityd och konfronterande förhållningssätt har hon blivit en omtyckt coach och utbildare som skapar förändring här och nu. Den förändringen som gör att du blir ledaren i ditt liv och skapar de resultat som du innerst inne längtar efter och drömmer om.