Bert och tant Börje (e-bok) av Sören Olsson, An

Bert och tant Börje

Sören Olsson (författare), Anders Jacobsson (författare), Kwok-Hei Mak (illustratör)

Språk: Svenska
Pris: Gratis

Ladda ner e-böcker

Världen är upp och ner. Bert har fått en ny granne som kör motorcykel, bär skinnställ och dricker grogg. En riktigt cool snubbe alltså. Men Börje gillar också att ha kjol, peruk och stringtrosor på sig. Hur går det ihop? Lill-Erik är livrädd och tror att grannen är en komplett galning. Åke tycker att man borde kalla på polis. Och Bert vet inte vad han ska tro längre. 

Mitt i alltihop ska dessutom Berts flickvän Shirin sova över för första gången. I ett prickigt tunt nattlinne, och alldeles naken under … Men hur vet man om hon vill hångla på riktigt eller bara pussas lite grann? Och vad vill Bert själv egentligen?