En Flickfotografs Bekännelser (e-bok) av Ruben

En Flickfotografs Bekännelser

Ruben Ruson (författare)

Språk: Svenska
Pris: Gratis

Ladda ner e-böcker

Efter min sista fantastiska sexuella upplevelse började jag tänka på mitt sexliv under min livstid. Jag skrev upp de bästa liggen på en lista och tänkte jämföra vilket som var härligast. Men jag kom inte fram till något för alla var lika fantastiska på sitt sätt. Sedan började jag skriva ner allt jag kom ihåg och under tiden mindes jag allt mer detaljer.
Jag är nu pensionär men hoppas på fler sexuella äventyr.
Innehåll:
Kapitel 1 – Så började det
Kapitel 2 – Min blivande fru
Kapitel 3 – Familjefoto
Kapitel 4 – Bröllopsfoto
Kapitel 5 – Grannfrun
Kapitel 6 – Min dotters lärarinna
Kapitel 7 – Husbilen
Kapitel 8 – Svägerskan
Kapitel 9 – Tonåringen
Kapitel 10 – Syrran
Kapitel 11 – Fotomässan
Kapitel 12 – Badviken
Kapitel 13 – Trekant
Kapitel 14 – Dotterns kompis
Kapitel 15 – Städerskan
Kapitel 16 – Sommarkollot
Kapitel 17 – Dansladan
Kapitel 18 – Julottan
Kapitel 19 – Postkontoret
Kapitel 20 – Dottern

Ruben Ruson är en pseudonym