Vi bildar ett band! (e-bok) av Niclas Malmberg

Vi bildar ett band!

Niclas Malmberg (författare), Mari Rosenkvist (illustratör)

Språk: Svenska
Pris: Gratis

Ladda ner e-böcker

Ann har spelat piano i snart två år. Det är väl ganska skoj, men istället för klassiska pianostycken skulle hon hellre vilja spela pop. Men då behövs trummor och gitarr också! Plötsligt får hon chansen, när två klasskamrater frågar om hon vill vara med i deras nystartade band. Klart hon vill! Men det är mycket att tänka på. När och var ska man kunna repa? Vilka låtar ska man spela? Och så måste bandet ha ett namn förstås!

Vi bildar ett band är en fartfylld historia om några tioåringar och deras väg mot den första spelningen. Och för den som undrar hur musiken låter är berättelsen illustrerad inte bara i bilder, men också med musik!