Spøkelset i Monte Carlo (e-bok) av Barbara Cart

Spøkelset i Monte Carlo

Barbara Cartland (författare), Einar Rustad (översättare)

Språk: Svenska
Pris: Gratis

Ladda ner e-böcker

I den festligste sesongen Monte Carlo noen gang hadde opplevd, skulle to kvinner bli årsaken til en sensasjon. Den ene var noe tilårskommen; hun hadde et ondskapsfullt og djevelsk uttrykk. Den andre var strålende vakker, men det var noe mystisk også ved henne. Ingen visste annet om henne enn at hun alltid var kledt i grått, og kalte seg selv Maemoiselle Fântome. Hvorfor gikk hun omkring som et spøkelse, hun som var så full av livslyst? Hvilken innflytelse hadde den eldre kvinnen over henne? Spørgsmålene svirret i det ekslusive miljøet der kongelige høyheter og deres damer samlet seg om spillebordene. Og så kom kjærligheten inn i bildet, slik Barbara Cartland er en mester i å skildre den.

Barbara Cartland (9. juli 1901 – 21. mai 2000) var av 1900-tallet mest kjente, og produktive forfattere. Hun skrev mer enn 700 bøker, som skal ha solgt mer enn 750 millioner kopier.