Sol och skugga (ljudbok) av Åke Edwardson

Sol och skugga

Åke Edwardson (författare), Torsten Wahlund (berättare), Ilse-Mari Berglin (annat)

Språk: Svenska
Pris: Gratis

Ladda ner e-böcker

Kriminalkommissarie Erik Winter befinner sig på den spanska solkusten, där hans far ligger allvarligt sjuk. De plågsamma dagarna i ett soligt Marbella ger Winter tid att reflektera över framtiden – om tre månader infaller ett nytt årtusende och han själv står inför stora förändringar.Samtidigt begås ett dubbelmord i centrala Göteborg. Winter och hans medarbetare ställs inför en till synes hopplös gåta vars svar ter sig allt mer komplicerat ju närmare lösningen de kommer. Winter börjar misstänka att han själv redan från början tilldelats en roll i mördarens djävulska lek.Du hör Torsten Wahlund i en uppläsning från 2002.

Omslagsformgivare: Ilse-Mari Berglin