Sininen huone (e-bok) av Mila Teräs

Sininen huone

Mila Teräs (författare)

Språk: Svenska
Pris: Gratis

Ladda ner e-böcker

Sigridin sisällä kuohuu. Miten hän voi olla raskaana? 17-vuotiaana, kun kaikki on ihan kesken?

Onnen tunne on niin hauras, että se menee melkein heti rikki. Hän ei ole vielä valmis äidiksi, ei todellakaan! Tulisipa keskenmeno tai mitä tahansa, jottei hänen tarvitsisi saada tätä lasta. Samassa vatsaa nipistää. Sigrid kauhistuu: onhan vauvalla kaikki hyvin?

Taideopinnoista haaveilevan Sigridin elämä keikahtaa sijoiltaan, kun hän huomaa olevansa raskaana. Ystävät ja sukulaiset kauhistelevat hänen päätöstään pitää lapsi, eikä Sampsakaan ole innoissaan. Kukaan ei kuitenkaan aavista, kuinka Sigridin sisällä kuohuu. Baari-illat jäävät ja kaverit loittonevat, mutta Sigridissä kasvava salaisuus vie hänet vähitellen lähemmäksi omaa historiaansa – ja aikuisuutta.

Tämä sähkökirja toimii ePub-formaattia tukevilla lukuohjelmilla.