Dödlig törst (e-bok) av Peter Gotthardt

Dödlig törst

Peter Gotthardt (författare), Jan Solheim (illustratör)

Språk: Svenska
Pris: Gratis

Ladda ner e-böcker

I den fjärde delen, Dödlig törst, har tjejerna hamnat hos alverna. De håller på att dö av törst. Det finns inget vatten, för det har slutat regna. Och allt är drakens fel. Kan de tre tjejerna lura draken att släppa fram regnet?

Böckerna i serien Det förtrollade slottet handlar om tjejerna Anna, Siri och Lina. Eller Pop, Rufs och Pinnen som de också kallas. De är väldigt olika varandra, men de har varit vänner så länge de kan minnas.

I staden där tjejerna bor finns det ett gammalt övergivet hus som kallas för Slottet. Bakom Slottets dörrar kan de tre vännerna resa i tid och rum. Till fantasyvärldar och historiska platser. Och varje resa innebär ett nytt spännande äventyr.

Böckerna kan läsas helt fristående. De passar för läsare som är i 9–11-årsåldern. Men de passar även väl för äldre elever som har lässvårigheter.

Nypon förlag ger ut lättlästa böcker för barn och unga.