Sukuviha (e-bok) av Kimmo Miettinen

Sukuviha

Kimmo Miettinen (författare)

Språk: Svenska
Pris: Gratis

Ladda ner e-böcker

Markus Imatra, kolmekymppinen rokkiraakki ja kyynistyvä tiedottaja, saa tiedon kauan sitten kadonneen isänsä kuolleeksi julistamisesta. Isänsä perintönä Imatra saa avaimen hämäräperäiseen liikehuoneistoon, jonne Ukki Laine, Markuksen isoisä, yllättäen ilmaantuu. Ukki alkaa selvittää Markukselle vähä vähältä suvun historiaa, johon Markuksen isän katoamismysteeri kietoutuu. Pian Markus huomaa tuijottavansa Helsingin alamaailmaa silmästä silmään. Hän joutuu tahtomattaan keskelle mahtisukujen vihanpitoa, joka juontaa juurensa aina kansalaissodan synkkiin varjoihin. Onko mahdollista katkaista ikivanha koston kierre, jossa verenperintö sanelee vihollis- ja ystävyyssuhteet?